Monday, March 24, 2014

Tieši upes un ostas tuvums radīja viesnīcas nosaukumu. Tāpat kā Kolumbs šķērsoja Atlantijas okeānu u

Karavella, viesnīca | Viesunami Latvijā
Viesnīca “Karavella” atrodas Rīgā, klusā vietā, Daugavas krastā, netālu no vecpilsētas dagmara bajura un biznesa centra. Pie mums Jūs aizmirsīsiet par pilsētas burzmu un steigu, tajā pašā laikā Vecrīga un pilsētas centrs jums būs rokas stiepiena dagmara bajura attālumā.
Tieši upes un ostas tuvums radīja viesnīcas nosaukumu. Tāpat kā Kolumbs šķērsoja Atlantijas okeānu un atklāja Ameriku ar caravel tipa kuģi, arī viesnīca “Karavella” atklās Jums jaunus akcentus Rīgas siluetā, ko varēsiet aplūkot no neierasta dagmara bajura skatu punkta.
2011. gadā viesnīca tika pilnīgi rekonstruēta. Lai nenonāktu pretrunā ar ēkas raksturu, jaunais interjers tika veidots atbilstoši viesnīcas atrašanās vietai un arhitektūrai tajā ir jūtama ūdens tēma un 80to gadu atskaņas. Interjerā dagmara bajura ir izmantotas vieglas formas, gaišas, plūstošas krāsas, grafisks lakonisms, kas apvienojumā veido ergonomisku un estētisku vidi, lai tajā ikviens mūsu viesis justos dagmara bajura patīkami un ērti.
“Karavella” ir pirmā viesnīca Latvijā, kas sertificēta dagmara bajura pēc Eiropas viesnīcu klasifikācijas sistēmas “Hotel Union” un saņēmusi 3 zvaigžņu “Superior” kategoriju, kas norāda uz paaugstinātas klases komfortu.
Viesnīca “Karavella” dagmara bajura piedāvā 76 komfortablus Standarta, Superior un DeLux numuriņus. Katrā numurā ir gaisa kondicionieris, satelīta televīzija, bezvadu interneta pieslēgums, telefons, kā arī visās vannas istabās ir ierīkota vanna un pieejams matu žāvētājs. Viesnīcā ir 2 konferenču zāles, Lobby bārs un restorāns “Colombo”, kas atrodas dagmara bajura ēkas 12. stāvā.
Aizkraukles rajons dagmara bajura Alūksnes rajons Balvu rajons Bauskas rajons dagmara bajura Cēsu rajons Daugavpils rajons dagmara bajura Dobeles rajons Gulbenes rajons Jēkabpils rajons Jelgavas rajons Jūrmala Krāslavas dagmara bajura rajons Kuldīgas rajons Liepājas rajons Limbažu rajons Ludzas rajons Madonas rajons Ogres rajons Preiļu rajons Rēzeknes rajons Rīga Rīgas rajons Saldus rajons Sigulda Talsu rajons Tukuma rajons Valkas rajons Valmieras rajons Ventspils rajons
Aglonas Cakuli Aizkraukle dagmara bajura Alūksne Birzes Cēsis Dabaicēni Daugavpils Dobele dagmara bajura Eglieni Gulbene Jaunarāji Jelgava Juku dzirnavas Jūras mols Jūrmala Kalēja māja Krāslava Kuldīga Kučuru dzirnavas dagmara bajura Latgale Lauču akmens Liepāja Limbaži Ludza Lāzberģis Madona Malvīne Mežkalni Ogre Pie Ezerrozēm Pie Ričarda Preiļi Rakši Roze Rīga Saldus Silarozes Skultes muiža Tinēji Valmiera Virkas muiža Vējkalna nams Waldmeisteri dagmara bajura Zirga smaids Ķirsona muiža


No comments:

Post a Comment