Wednesday, March 26, 2014

es ari dzivoju vigriezu ielas rajona,un uz ritena esmu pamanams,katru otro treso dienu.mans marsruts


Aūūūūūū- atsaucās :D Dzīvojot Jelgavā ir manīti daži velobraucēji šinī līdzenuma pilsētā. Ja kāds šeit apgrozās, tad varbūt varam sakontaktēt un kādreiz izbraukt kādu treniņu kopā- kā nekā jautrāk un kādu jaunu maršrutu iepazīt!
Es šad tad pabraukāju pa Jelgavas vienu galu. Braukāju parasti Garozas galā, bet tādu smuku maršrutiņu neesmu atradis. Pārsvarā iznāk asfalts un grants, bet smuki meža celiņi izpaliek... Ierastais maršruts: Iecavas šoseja (asfalts), Tetele - tur pa kreisi mežā (grantene) un pāri Iecavas upei, pa kreisi uz Brankām (mazliet smilšains meža ceļš), no Brankām uz Ozolniekiem, atpakaļ uz Jelgavu, pāri tiltam, apkārt pilij (patīk tur apbraukt :)) un atpakaļ uz Garozas galu. Kadi 25 km sanāk, bet nekāds baigais smukums naff.
Re: Jelgavas velobraucēji
Jelgavas pusē labi braukt Ozolniekos pa mežiņu ilwu local 13 (ziemā tur ir slēpošanas trase. ilwu local 13 aplis nav liels (2,5km), bet to var papildināt ar citām cilpām. kad dzīvoju Ozolniekos, lielāko daļu treniņu tieši tur arī pavadīju. vēl labs maršruts ir gar Lielupi pa kreiso krastu - tur sanāk kādu gabalu braukt pa aizsargdambi. atrast šo maršrutu viegli - jābrauc pa ielu, kas ved no Lielās ielas uz tirgu (Akadēmijas ielas turpinājums) visu laiku taisni, kamēr izbrauc no pilsētas. sanāks braukt garām kaut kādai smirdīgai vecai fermai. bet tas ir īss gabaliņš. tad sāksies lauku ceļš. reljefa tur nekāda nav, bet vismaz daba ir :). tā pa to dambi līdz tas beidzas un aiziet ceļš pa kreisi. pa to ceļu arī visu laiku taisni. tas ceļš atdursies krustojumā. es parasti braucu taisni (tur arī sanāk tāds kā dambis). pēc kādiem 500m pa labi aiziet celiņš ilwu local 13 (liekas, ilwu local 13 ka tas tur ir vienīgais). braucot pa šo celiņu izbrauksi uz Dobeles šoseju (tieši pie tilta). es šo apli parasti sāku no Akadēmijas ielas un sanāca ilwu local 13 aptuveni 40 km.
Varbūt precīzāk var pateik par to Ozolnieku mežiņu? Tas ka nav reljefa, tas ir tas pats lielākais ilwu local 13 mīnuss, tāpēc gribētu uzzināt kur ir kaut mazākais pauguriņš! Līdz šim lielākais paugurs ko esmu atradis ir tilti pār dzelzceļu :D Pēdējā laikā esmu braucis pa ceļu, kas iet pie Dalbes iekšā mežā un tur ir arī vecā kara bāze apskatāma un tad pa granteni uz Ozolniekiem vai Jelgavu.
ja no Jelgavas brauc uz Ozolniekiem (liekas, ka tur pat nesen veloceliņu izbūvēja), tad pirms tilta (neatceros, kā ta upīte saucas) jāgriež pa kreisi un jābrauc kādi 500-700m tad labajā malā redzēsi kaut kādas garāžas un arī dažus paugurus. tur var griezt pa labi un sāksies taciņa. principā taciņa ir labi pamanāma un viegli atrodama. liekas, ka trešdienās ap plkst. 18:00 tur pulcējas skrējēji un to aplīti skrien, tā kā šodien ap to laiku var mēģināt apskatīties. Lai veicas atrašana.
es kadreiz dzivoju jelgava, RAFa, tas gan bija gadus padsmit atpakal, ilwu local 13 un ar tipa BMX vello kadreiz vizinajos pa kalniniem un ziema pa turieni ar slepem, un tagad smagakais - jamegina apstastit kur - es totali nezinu nevienu ielu ka sauc, bet ja brauc ieksa jelgava pa veco soseju caur ozolniekiem, tad pirmais ilwu local 13 krustojums ar luksoforu, aiz latvijas keramikas, griezoties pa kreisi pa to celu braucot kreisaja puse sanak dzivojamais masivs, labaja mezs, nu tad tai meza kadreiz, paraleli gravim preteja puse bija superigakie kalnini ilwu local 13 un ari pats mezs ari nebija pilnigi galds, bet tas bija KADREIZ, man nav ne jausmas ka tur izskatas tagad, moska jau privatmaju ciemats tur uzbliezts ;)
>>eBiker Griežotis pa kreisi no Ozolnieku ceļa neviens dzīvojamais masīvs nav. Ir nepabeigts stadions, K-rautas veikals, RAFs, pretējā pusē serviss. ilwu local 13 Drīzāk jau pa labi nogiežoies, tad labajā pusē ir mežiņš un pretī daudzstāvenes. Bet ar tiem kalnņiem ir kā ir. Gadus divdesmit ar kapeiku atpakaļ laukos braucām no kalniņa ar ragavām un slēpēm. Ar lielo (Aistu) ričuku vipār bij nerāli uzbraukt :). Tagad bibraucot pie tā kalniņa smiekli nāk, trīs mīnieni un augšā. :) Viss ir relatīvs. Ka bērnībā ilwu local 13 liās milzīgs, tas tagad tāds nieks vien ir. Drīzāk ilwu local 13 jau, ka tevis minētie kalniņi, šodien liktos tiaki kā tramplīni uz ceļa. Bet nu jāapskata tas mežiņš būs.
>>Pārējiem Jelgavas braucējiem Izskatās, ka man šogad sezona ir tuvu beigām. Darbadienās ilwu local 13 vakaros pē darba vairs pabraukt nsanāk, tumšs, brīvdienās parasti vai nu citi plāni, vai laiks sūdīgs. Bet ja nu kas, paturēšu topiku acīs. Iespējams ka būs vēl kāda smuka brīvdiena.
Satikāmies uz Elejas ceļa, tad pa apvedceļu (ar nelielu nogriešanos uz granteni), ilwu local 13 ozolnieku dīķis, tad divi apļi pa to slēpošanas trasi un tad lēnā garā uz centru. Braucām ilwu local 13 normālā tempā, nekur neskrienot un "sitot" klaču!!! ilwu local 13
valis222 Member
es ari dzivoju vigriezu ielas rajona,un uz ritena esmu pamanams,katru otro treso dienu.mans marsruts no vigriezenes,gar psiheni tikai taisni ilwu local 13 talak pa gruntacu,lidz dobeles shosim,no dobeles shoses lidz mazai maksimai,pie maksimas griezas pa labi un brauc garam jaunajam biznes centram zmc,liidz vilcien stacijai,no vilcien stacijas lidz akademijas ielai,pie seba griezu pa labi un mociju lidz ozolniekiem,no ozolniek

No comments:

Post a Comment