Friday, October 3, 2014

Follow us: Follow us on Facebook marine biome Follow us on Twitter Follow us on Google+ Choose langu


English (en) English (en) English (en) marine biome Русский (ru) Русский (ru) Українська (uk) Українська (uk) Français (fr) Français (fr) Português (pt) Português (pt) español (es) español (es) Deutsch (de) Deutsch (de) Italiano (it) Italiano (it) Беларуская (be) Беларуская (be)
Салат з крэветак і фенхеля з запраўкай з пахты
соль і свежамолаты чорны перац па густу.
Разагрэць  грыль да умерана-вялікага жару. Смажыць крэветкі, паварочваючы, на працягу 3-5  хвілін, пакуль яны не зменяцца ў колеры і не прыгатуюцца. Перакласці ў міску.  Дадаць фенхель, цыбулю, сумесь шпінату і рукалы, кроп і грэйпфрут.
Insert Bold Insert Italic Insert Underline Insert Strikethrough Insert Link Insert LJ User Insert Photo Insert Media
Follow us: Follow us on Facebook marine biome Follow us on Twitter Follow us on Google+ Choose language English English (UK) Deutsch Dansk español marine biome Français Italiano Русский Українська Беларуская 日本語 Português Esperanto marine biome עברית Nederlands Magyar Gaeilge íslenska suomi Ελληνικά Norsk bokmål Svenska polski 简体中文 Latviešu Türkçe Bahasa Melayu ह न द Português Brasileiro 繁體中文 Lietuvių Norsk nynorsk Current version v.120.2 About Terms of Service Privacy Policy
Some changes have been made to LiveJournal, and we hope you enjoy them! As we continue to improve the site on a daily basis to make your experience here better and faster, we would greatly appreciate your feedback about these changes. Please let us know what we can do for you!
Your request has been filed. You can track the progress of your request at: If you have any other questions or comments, you can add them to that request at any time. Send another report Close feedback form


No comments:

Post a Comment